• Een riskant redmiddel - Elizabeth Camden 9789064513060

Een riskant redmiddel van Elizabeth Camden

Empire State 3

Eloise Drake heeft een turbulent verleden achter de rug en probeert dat zo goed mogelijk te verbergen voor de buitenwereld. Vooral nu ze als succesvol boekhoudster werkt voor een grootschalig overheidsproject in de staat New York. Ze houdt veel haar baan en geniet van de uitdagingen, maar dan brengen haar werkzaamheden haar tot haar ontzetting in aanraking met de man die eens haar hart brak.

Alex Duval is de burgemeester van Duval Springs, een stadje dat op het punt staat van de kaart geveegd te worden. De staat is van plan om de vallei waarin het dorp ligt onder water te zetten om een nieuw reservoir te bouwen. Als Alex ontdekt dat de vrouw van wie hij eens hield deel uitmaakt van het team dat gaat over de sloop van het stadje, is hij stomverbaasd. Maar hij ziet ook kansen en bedenkt een riskant plan om zijn stad te sparen. Alleen heeft hij Eloises hulp nodig om het te laten slagen.

Alex is vastbesloten om de vrouw die hij dacht voorgoed kwijt te zijn terug te winnen, maar zelfs als dat lukt en als ze hun krachten bundelen, is het nog de vraag of het genoeg is om Duval Springs te redden…

Elizabeth Camden is de auteur van tien historische romans en twee historische novelles, en heeft zowel de RITA Award, als de Christy Award gewonnen. Ze heeft een graad in geschiedenis en bibliotheekwetenschappen, en is overdag bibliotheekwetenschapper, terwijl ze 's avonds aan haar volgende roman schrijft. Ze woont met haar man in Florida. Eerder verschenen in de serie "Empire State": Een gevaarlijke erfenis en Een gewaagde onderneming.

Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Een riskant redmiddel - Elizabeth Camden

  • € 22,50Gerelateerde producten

Een gevaarlijke erfenis - Elizabeth Camden

Een gevaarlijke erfenis - Elizabeth Camden

Een gevaarlijke erfenis van Elizabeth CamdenEmpire State 1 Telegrafiste Lucy Drake is erg bedreven ..

€ 22,95

Een gewaagde onderneming - Elizabeth Camden

Een gewaagde onderneming - Elizabeth Camden

Een gewaagde onderneming van Elizabeth CamdenEmpire State 2 New York, 1908. Biochemist Rosalind Wer..

€ 22,50

Tags: Een riskant redmiddel, Elizabeth Camden