Warning: getimagesize(https://www.depelgrim.com/dpij/imgs/orig/99/9789029726399.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl on line 80 Aan het einde van de vallei Lori Benton - Boekhandel De Pelgrim 9789029726399
  • Aan het einde van de vallei - Lori Benton 9789029726399

Aan het einde van de vallei van Lori Benton

In ‘Aan het einde van de vallei’ van Lori Benton komt een zoon erachter dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn echte vader is.

Twintig jaar geleden, in 1757, stal majoor Reginald Aubrey een pasgeboren jongetje, noemde hem William en voedde hem op als zijn eigen kind. Nooit is iemand erachter gekomen. Zijn geadopteerde dochter Anna weet nergens van. Stone Thrower, de echte vader van William, heeft nooit de schuldige gevonden. En ook Two Hawks, Williams tweelingbroer, wiens leven sinds zijn geboorte in teken van zijn broers afwezigheid staat en die hoopt op een toekomst met Anna, heeft geen idee. Reginalds vrouw, Lydia, ziet al jaren lijdzaam toe hoe Reginald een last met zich meetorst. Zou hij ooit Gods vergeving – en haar liefde – kunnen omarmen?

Maar nu William de waarheid weet, voelt het alsof de grond onder zijn voeten is weggevallen. Hij stort zich op het soldatenleven in het agressieve Britse leger dat zich opmaakt voor een nieuwe strijd. Als de oorlog de Mohawk-vallei bereikt, moeten twee families een weg zien te vinden om zich met hun zoon te verzoenen. Maar hij is naar hen op weg in de gelederen van een vijandig leger.

Lori Benton is de succesvolle auteur van ‘Het land van mijn vader’. ‘Aan het einde van de vallei’ is het vervolg op ‘Volg mij voorbij de bomen’.

Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Aan het einde van de vallei - Lori Benton

  • € 22,50Gerelateerde producten

Volg mij voorbij de bomen - Lori Benton

Volg mij voorbij de bomen - Lori Benton

Volg mij voorbij de bomen van Lori Benton In de historische roman Volg mij voorbij de bomen van Lor..

€ 22,50

Samen over de blauwe bergen - Lori Benton

Samen over de blauwe bergen - Lori Benton

Samen over de blauwe bergen van Lori Benton In de roman Samen over de blauwe bergen beschrijft Lori..

€ 21,99

Tags: Aan het einde van de vallei van Lori Benton