Laura Zwoferink

Bent u op zoek naar christelijke boeken geschreven door Laura Zwoferink? Laura Zwoferink is een populaire schrijfsters van christelijke (voor)lees- en kijkboeken. En dat is niet zo gek, want ze weet een goede balans te vinden tussen bijbelse verhalen in woord en beeld. De illustraties helpen kinderen het verhaal te begrijpen en bieden uren kijkplezier. Kortom: met de christelijke boeken van Laura Zwoferink kunt u eenvoudig de Bijbelse boodschap overbrengen op kinderen.


Meer over de kijk en luister boeken van Laura Zwoferink

Het is leuk én belangrijk om de allerkleinste kleine kinderen al te betrekken bij bijbelverhalen, maar de meeste kinderbijbels zijn niet geschikt voor kinderen van twee jaar. De tekst is voor hen moeilijk te begrijpen en de illustraties sluiten niet goed aan op het verhaal. Laura Zwoferink heeft daarom christelijke kijk- en luisterboeken geschreven voor de allerkleinsten. De boeken bestaan uit korte zinnen, die het verhaal op een duidelijke en leuke manier vertellen. Doordat haar boeken uit korte zinnen bestaan, worden de boeken van Laura Zwoferink ook veel gelezen door kinderen die net begonnen zijn met lezen. En wist u dat de boeken van Laura Zwoferink niet alleen geschikt zijn voor kleine kinderen, maar ook voor gehandicapten?

Het doel van Laura Zwoferink

Laura Zwoferink heeft met haar kijk- en luisterboeken maar één doel, namelijk: ‘Dat de Heren het wil zegenen aan harten van kleine kinderen’. Dat betekent dus niet dat haar boeken een vervanging zijn voor de echte Bijbel. De boeken van Laura Zwoferink dienen als opstapje naar de Bijbel, zodat kinderen de Bijbelse boodschap beter begrijpen.

Uitgebreid aanbod kijk- en luisterboeken van Laura Zwoferink

Wilt u boeken kopen van Laura Zwoferink? Wij bieden een uitgebreid aanbod aan kijk- en luisterboeken van Laura Zwoferink. Bekijk ons aanbod online en plaats eenvoudig uw bestelling in de 'winkelwagen'. Staat het boek dat u zoekt er niet tussen? Wij bestellen zelfs boeken op aanvraag. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 - 33 33 888 of een e-mail te sturen naar info@depelgrim.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Dorpsweg 75 in IJsselmuiden. Onze medewerkers vertellen u graag met een inkijkexemplaar over de kijk- en luisterboeken van Laura Zwoferink.